Privacy en Cookie Policy

Terug naar het overzicht

 

Onze identiteit: Breba Trading B.V. Dijkstraat 52 5554 PS Valkenswaard KvK 60415932. Voor verdere gegevens en contact verwijzen wij je naar de footer van elke pagina of naar deze pagina

 

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking: 

  • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen.
  • Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.
  • Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

 

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: 

  • Naam (initialen, achternaam)
  • Contactgegevens (o.a. telefoonnummers, social media- en e-mailadressen)
  • Geslacht
  • Adres en woonplaats
  • IP-adres (bij verzenden via contactformulier)
  • Bankrekeningnummers (via pagina van MultisafePay onze betaalprovider. Wordt niet door ons verwerkt.
  • Wachtwoord tbv je account

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken: 

Er worden geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens opgeslagen.

 

Duur van de opslag:  

Je gegevens worden voor de wettelijke termijn opgeslagen in ons  financiële administratie en jouw contactgegevens alleen voor de duur van onze relatie. Bij beëindiging van onze relatie zullen wij je gegevens verwijderen uit zowel Mailchimp als onze database en/of anonimiseren. Voor de financiële administratie gelden de wettelijke bewaar termijnen.

 

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens:  

Je kunt ten allen tijden jouw bij ons bekende gegevens opvragen en inzien. Voor jouw inschrijving bij Mailchimp heb je zelf de regie. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven voor deze diensten. 
Door een mail te sturen aan breba[at]breba-trading.com kun je ons een verzoek doen van inzage. Dat zelfde kan je doen door in te loggen op onze website.Na inloggen kan je correctie doorvoeren of je account geheel verwijderen. Breba Trading B.V. zal in dit geval binnen 4 weken op jouw verzoek reageren.

 

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: 

Bij schenden van de regels heb je het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens:  

Je gegevens worden onder geen beding aan derde verstrekt tenzij dit de wet verlangt. Alleen indien wij genoodzaakt zijn om werk uit te besteden aan specialisten zullen wij voor een beperkte periode externe ontwikkelaars toegang verlenen tot uw website of de broncode daarvan. De toegang tot deze gegevens zal direct beëindigd worden op het moment dat de toegang niet meer nodig wordt geacht. Voor zover moeglijk zullen wij de toegang tot klantgegevens altijd blokkeren. 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken. 

  • Deze website maakt gebruik van Google Analytics-cookies.
  • Wij hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google.
  • Wij maskeren een deel van je ip-adres.
  • Het delen van gegevens met derden is uitgeschakeld.
  • Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.
  • Overige Cookies zijn van belang om de website goed te kunnen laten werken. Onderaan deze pagina vindt u daarvan een overzicht.

 

Hoe worden uw gegevens beveiligd: 

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van Breba Trading B.V. die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.
  • DKIM en SPF zijn internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

 

Gebruik van uw gegevens: 

Breba Trading B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door jouw persoonsgegevens op te geven op de website dan wel cliënt te zijn of worden van Breba Trading B.V. ga je ermee akkoord dat Breba Trading B.V. jouw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt. 

Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken en/of cliënt van ons zijn. Je kunt je persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen of om je aan te melden voor een of meerdere activiteiten van Breba Trading B.V. Indien je klant bent van Breba Trading B.V. gaan wij er van uit dat je onze nieuwsbrieven met waarschuwingen en belangrijke updates wilt ontvangen, behalve indien jij je uitschrijft of op andere wijze laat weten hier geen prijs op te stellen. 

Gegevens met betrekking tot jouw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze dienstverlening. Om je bij het bezoek aan een website van Breba Trading B.V. te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze websites. De door jou aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. Je kunt uw browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Breba Trading B.V. niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. 

Op de website kun je links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, draagt Breba Trading B.V. geen verantwoordelijkheid voor de omgang met jouw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die je bezoekt.

 

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid 

Vanzelfsprekend kunnen onze privacyregels wijzigen. Op deze pagina kun je daarvan de wijzigingen bijhouden. Mocht het zijn dat deze wijzigingen zeer ingrijpend zijn zullen we deze met onze klanten communiceren.


Lijst met cookies die we verzamelen

 

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan. 

COOKIE naamCOOKIE Beschrijving
CART De koppeling met het winkelwagentje
CATEGORY_INFO Slaat de categorie-info op de pagina op, waarmee pagina's sneller kunnen worden weergegeven.
COMPARE De items die u in de lijst Producten vergelijken hebt.
CURRENCY Uw gewenste valuta
CUSTOMER Een gecodeerde versie van uw klant-ID bij de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator als u momenteel bent aangemeld bij de winkel.
CUSTOMER_INFO Een gecodeerde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klantensegment-ID op
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet..
FRONTEND Je sesssion-ID op de server.
GUEST-VIEW Hiermee kunnen gasten hun bestellingen bewerken.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die je hebt bezocht.
LAST_PRODUCT Het meest recente product dat u hebt bekeken
NEWMESSAGE Geeft aan of een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het cache mag worden gebruikt.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over je winkelwagentje en kijkgeschiedenis als je de site hebt gevraagd.
POLL Het ID van polls waar je onlangs voor hebt gestemd.
POLLN Informatie over de polls waarover u heeft gestemd
RECENTLYCOMPARED De items die u recent hebt vergeleken.
STF Informatie over producten die u naar vrienden hebt gemaild.
STORE De winkelweergave of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een klant cookies mag gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u recent hebt bekeken
WISHLIST Een gecodeerde lijst met producten die aan uw verlanglijstje zijn toegevoegd.
WISHLIST_CNT Het aantal items in uw verlanglijstje.

 

©2020 Breba Trading BV, All rights reserved.